In september en oktober

Reparaties aan asfalt Mozartlaan en Zwaluwlaan

Reparaties aan asfalt Mozartlaan en Zwaluwlaan

SCHIEDAM - Het asfalt van delen van de rondweg in Schiedam Noord gaat in september (Mozartlaan) en oktober (Zwaluwlaan) gerepareerd worden.

"Een strak wegdek is wel zo prettig om over heen te rijden", zo schrijft de gemeente vandaag op Facebook. "Daarom staan er de komende tijd weer reparatiewerkzaamheden aan het asfalt op de planning." Op de foto zie je bijvoorbeeld scheuren in het wegdek van de Zwaluwlaan (foto is gemaakt op 10 april 2023, zie verder ons eerdere artikel: Asfalt Zwaluwlaan is een gevaarlijke gatenkaas

Over de volgorde van de werkzaamheden schrijft de gemeente: "Eerst worden er een aantal noodreparaties uitgevoerd. In de avond en nacht van maandag 25 september 19.00 uur op dinsdag 26 september 05.00 uur gaat aannemer Van Ooijen asfaltreparaties op de Mozartlaan uitvoeren. De Mozartlaan is dan afgesloten en een omleiding staat aangegeven. Vervolgens is in oktober de Zwaluwlaan aan de beurt voor reparatie van het asfalt. Aansluitend doet de aannemer een onderhoudsronde door Schiedam en repareert het asfalt daar waar nodig."

01-09-2023