Renske Verbeek in de race voor 'Meest Positieve Onbekende Nederlander'

Renske Verbeek in de race voor 'Meest Positieve Onbekende Nederlander'

VLAARDINGEN/SCHIEDAM - Op 22 april 2021 vinden tijdens de Big Improvement Day (BID) de uitreikingen van de BID Positivity Awards plaats. Dit jaar is Renske Verbeek één van de genomineerden in de categorie Meest Positieve Onbekende Nederlander. Je kunt online op de in Schiedam Noord opgegroeide Renske Verbeek stemmen.

Renske Verbeek is directeur van de Stadspodia in Vlaardingen, te weten de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek. 

De intentie van de BID, de 'grote verbeter dag', is om positieve ontwikkelingen in Nederland aan het licht te brengen. Door middel van de awards hopen ondernemers elkaar te kunnen inspireren en te denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. "Renske Verbeek past volledig in dit plaatje door de optimistische manier waarop zij de Stadspodia weet te leiden. In tijden waarin de zalen vaak leeg moeten blijven, kijkt zij naar wat wél kan en hoe de beide podia hun belangrijke rol alsnog kunnen blijven vervullen", aldus een persbericht van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek. 

Vanaf 22 februari tot en met 31 maart is het aan het publiek om te stemmen en Renske mogelijk als provinciewinnaar uit de bus te laten komen. Een vakjury, onder leiding van rapper Ali B, kiest vervolgens een landelijke winnaar voor de prijs. Deze winnaar wordt bekendgemaakt op 22 april 2021.

Stemmen kan via www.bidawards.nl/verkiezing

 

22-02-2021