Rappe linkervleugelverdediger sluit zich aan bij HBSS

Rappe linkervleugelverdediger sluit zich aan bij HBSS

VOETBAL - Yassine Belghar, linkervleugelverdediger uit Rotterdam Zuid, sluit zich aan bij de selectie van HBSS.

"Hij heeft besloten gebruik te maken van een unieke mogelijkheid in de KNVB reglementen", zo laat de technische leiding van HBSS weten. "Op 9 Juni jl. schreef de rappe en behendige speler over van vv Smitshoek naar de zaterdagtak van FC IJsselmonde. Nu we uit de coronaperiode komen is er echter nog een mogelijkheid over te schrijven en dat is wanneer een jaar niet in officieel verband gespeeld is. Yassine heeft het verder netjes afgesloten bij FC IJsselmonde en heeft zodoende per 11 oktober een reeds met de KNVB voorbesproken verzoek tot overschrijving ingediend naar het Schiedamse HBSS."

De 30-jarige speler heeft een rijk verleden aan clubs van Spartaan’20, ASWH, Sliedrecht, Sparta tot aan Smitshoek (enkele jaren terug zelfs nog een amateur-contract verdiend bij de Graafschap). "Hij kiest voor een in zijn ogen ideale combinatie bij de Schiedammers daar hij in de zaal ook al voor de club uitkomt. Daarnaast is er nog ambitie om voor de prijzen te gaan spelen en dat is een label dat de oranje-zwarten van Harga zichzelf dit jaar al opgespeld hebben getuige de toch al ijzersterke selectie."

De HBSS-leiding vervolgt verheugd: “Dat een speler als Yassine zichzelf door deze mogelijkheid alsnog bij ons meldt en aan wil sluiten is een soort van cadeautje waar we niet meer op hadden gerekend, we hebben zeker geluk dat hij kiest voor de combinatie zaal met zijn vrienden en onze selectie op het veld." Belghar, in het dagelijks leven onder meer mede-eigenaar van de NextGen Academy, zal normaal gesproken op zaterdag 16 oktober aanstaande zijn eerste wedstrijd voor HBSS spelen uit bij Vierpolders.

Bron foto HBSS

 

12-10-2021