Promskoor eindelijk weer fysiek bijeen om te repeteren

Promskoor eindelijk weer fysiek bijeen om te repeteren

SCHIEDAM - Afgelopen woensdag is het Promskoor Schiedam, onderdeel van Kethels muziekvereniging Sint Radboud, voor het eerst sinds maanden weer fysiek bijeen geweest om samen te zingen.

Vanaf oktober 2020 waren de koorrepetities online via Zoom. Desondanks werd er vol goede moed gestart met het kerstrepertoire. Echter: coronamaatregelen maakten het onmogelijk om kerstconcerten met publiek te geven.

Vanaf begin 2021 heeft het koor zich onder meer gericht op de deelname aan het grote korenfestival Rotje-koor dat in mei 2021 rondom het songfestival gepland stond. Inmiddels is voor dit festival een nieuwe datum geprikt: 9 oktober 2021.

Het Promskoor kan nog nieuwe leden of projectdeelnemers gebruiken. "Zie jij het zitten om mee te doen aan het bruisende en sfeervolle korenfestival Rotje-koor of vind je het leuk om in december deel te nemen aan onze kerstconcerten of durf je de uitdaging aan om in mei 2022 in Brielle ‘O Fortuna’ uit de Carmina Burana mee te zingen kom dan eens langs", zo schrijft Sint Radboud.

De repetities zijn op woensdagavond vanaf 20.00 uur aan de Kerkweg 46a in Schiedam. Komende week wordt opnieuw nogmaals in de buitenlucht gerepeteerd op het kerkplein van de Jacobuskerk, die zich tegenover het verenigingsgebouw van Sint Radboud bevindt.

20-06-2021