Post Scriptum breidt uit bij de buren

Pop-upwinkel met cadeau-artikelen in Winkelcentrum Spaland

Pop-upwinkel met cadeau-artikelen in Winkelcentrum Spaland

SCHIEDAM - Boekhandel Post Scriptum wil vrijdag 2 december opengaan met een pop-upwinkel met cadeau-artikelen in het vrijkomende pand op Hof van Spaland 33.

Boekhandel Post Scriptum is gevestigd aan Hof van Spaland 31. De buurman, kaasboer 'Alexanderhoeve', zal 26 november opengaan in zijn nieuwe winkel aan Hof van Spaland 7. Daar wordt nu verbouwd. Alexanderhoeve is nu nog gewoon open op nummer 33. Lees hier verder over de kaasboer.

In december zal Post Scriptum in het pand op nummer 33 een cadeauwinkel inrichten. Je kunt hierbij vooral denken aan boekhandel-gerelateerde cadeau-artikelen, zoals bijvoorbeeld legpuzzels, bord- en kaartspellen, notitieboekjes, kerstkaarten en andere kerstartikelen, zo is de toelichting van de eigenaar van Post Scriptum, Gerben de Bruijn. Het wordt dus geen pop-upboekenwinkel, al zal het wel mogelijk zijn dat er ook enkele boeken te koop zullen zijn. Bij gebleken succes zal de pop-upwinkel eventueel ook in januari worden aangehouden.

We vragen Gerben en Marijke de Bruijn of zij plannen hebben na de feestdagen hun huidige winkel permanent uit te breiden met het naastgelegen pand? "We sluiten het niet uit, maar het is nu te vroeg daar concreet iets over te zeggen. Het is heel wat anders om een winkel voor een korte periode te huren, waar in dit geval sprake van is, of dat je je voor langere tijd vastlegt", aldus het ondernemende echtpaar. 

 

09-11-2022