Getuigenoproep politie inzake schietincident Olympiaweg Harga

Politie neemt in woning aangetroffen vuurwapen in beslag

Politie neemt in woning aangetroffen vuurwapen in beslag

SCHIEDAM - De politie heeft zondagmiddag om halfvijf een persbericht uit doen gaan over het schietincident van gisteravond aan de Olympiaweg in Schiedam. Het onderzoek leidde tot de vondst van een vuurwapen in een woning in Schiedam. We meldden eerder vandaag dat 3 verdachten zijn aangehouden; zij zitten nog vast. Voor het nadere onderzoek roept de politie de hulp van het publiek in.

Het politiebericht van 16.30 uur van hedenmiddag luidt:
"Op zaterdagavond 15 oktober rond 21.30 uur kreeg de politie melding dat er een harde knal zou zijn gehoord aan de Olympiaweg in Schiedam. Hierbij werd mogelijk een woning beschoten. Gelukkig raakte niemand gewond.

De politie startte direct een onderzoek dat korte tijd later uitmondde in de aanhouding van drie mannen uit Schiedam van 32, 37 en 39 jaar. Deze verdachten zitten nog vast en hun rol wordt onderzocht. Het onderzoek leidde ook tot de vondst van een vuurwapen in een woning in Schiedam, dat in beslag is genomen.

Help de politie
Met de aanhoudingen van de verdachten is het onderzoek niet automatisch klaar. Was u getuige van het schietincident of heeft u meer informatie? Of heeft u een deurbel-, bewakings- of dashcamcamera waarop mogelijk beelden van het incident staan? Dan is uw informatie of zijn uw beelden nog steeds welkom. Neem dan contact met ons op via onderstaande contactmogelijkheden. Bel 0900-8844. Reageer via het tipformulier."

Lees hier onze eerdere artikelen:
Inmiddels drie verdachten aangehouden wegens schietincident

Mogelijke beschieting woning in Park Harga

Lees ook een artikel van 10-7, waarbij eveneens in Park Harga 2 mannen werden gearresteerd door de politie:
Getuigenoproep politie: Nadat op auto geschoten is in Rotterdam, twee mannen aangehouden in Schiedam

Fotograaf: Nieuws op Beeld / Jeffrey Jacobs

16-10-2022