Politie laat beelden van overvaller zien die pistool richt op kassamedewerkster

Politie laat beelden van overvaller zien die pistool richt op kassamedewerkster

SCHIEDAM - Op 13 maart jl. werd een kassamedewerkster van een winkel aan de Franselaan, net over de grens met Schiedam, onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen geld af te geven. De politie heeft beelden en doet een oproep om mee te kijken. Als we de dader aanhouden, is dit alleen al ter geruststelling van de kassamedewerkster, op wie de overval enorme indruk heeft gemaakt, zegt de politie.

De kassamedewerkster van supermarkt Sloneczko aan de Franbselaan 242 in Rotterdam werd bedreigd met een doorgeladen vuurwapen. De schrik van haar leven krijgt deze medewerkster van een Poolse supermarkt als een overvaller zijn vuurwapen een aantal keren dicht bij haar hoofd doorlaadt. Zijn dreigement is succesvol want hij gaat er met het kassageld vandoor. 

De toedracht:
Supermarkt Sloneczko aan de Franselaan in Rotterdam, krijgt op zaterdagavond 13 maart om ongeveer 20.00 uur bezoek van een man met donkere kleding. Hij loopt direct naar de kassa en bedreigt de medewerkster. Nadat hij het geld van de toonbank heeft gepakt, vlucht hij richting Tjalklaan en verdwijnt vervolgens uit het zicht in de Italiaansestraat.

"De overvaller heeft een getinte huidskleur, een tenger postuur en is ongeveer 1 meter 80 lang. Hij draagt in ieder geval een jas met capuchon en een zwart mondkapje. Maar ook al is zijn gezicht gedeeltelijk bedekt, een bekende van de man moet hem, ondanks dat, herkennen", schrijft de politie. 

De beelden werden gisteren getoond in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Heb je het gemist of wil je het nogmaals goed bekijken, dat kan via YouTube, simpelweg door het aanklikken van onderstaande afbeelding.

Heb je tips? Bel de politie op 0800-6070. Of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Camerabeeld boven het artikel: dit is een fragment uit de bovenstaande video, bron Bureau Rijnmond, op YouTube. Het fragment is bijgesneden, zodat het wapen in dit artikel niet in beeld komt. Waarschuwing: in de video is het wapen wél in beeld

30-04-2021