Drag Cross dresser Lelly Belly in Roze Salon Rotterdam

Oud-wethouder op tournee

Oud-wethouder op tournee

ROTTERDAM - Zaterdag 23 maart tussen 14.15 en 14.45 zal Lelly Belly in de Roze Salon aan het Bergwegplantsoen 390 in Rotterdam (zijkant Humanitas gebouw – zie regenboogvlag) een gewaagd en ondeugend optreden met buikdans verzorgen. Zij zal ook ingaan op lichamelijke souplesse en houding in relatie tot weerbaarheid.

De Roze Salon is een door Humanitas gefaciliteerde ontmoetingsplek voor ouderen die  homoseksuele, lesbische, biseksuele en/of transgender gevoelens hebben of LHBT zijn en  Intersekse personen. In de Roze Salon kunnen ouderen elkaar op een prettige manier  ontmoeten en zich op hun gemak voelen.

De Rotterdamse Roze Salon hoopt met het optreden van Lelly Belly ook aandacht te trekken  van “wat jongere ouderen” om vergrijzing tegen te gaan.

Lelly Belly is de ondeugende uitvoering van l’Aurora Bella. Beiden zijn een alter ego van de  voormalige Schiedamse wethouder en loco burgemeester Chris Zijdeveld. Na 20 jaar  Schiedams wethouder/loco-burgemeester, internationale consultant en voorzitter van  meerdere commerciële en ideële organisaties, alle op het gebied van duurzaamheid en  milieu.

l’Aurora Bella kan als dame cachet geven aan openingen en manifestaties en maakt op de  rode loper onvergetelijke indruk. Lelly Belly is een ondeugende, sletterige uitvoering van die  echte dame.

Lelly Belly zal, passend bij de locatie, een roze toiletje dragen. Zij zal een aantal  basisprincipes over souplesse, houding en weerbaarheid bespreken en tonen en de  toepassing uitleggen.

Door haar sexy kleding is het onvermijdelijk dat daarbij af en toe wat pikante blote huid  zichtbaar wordt. Daarna volgt met Arabische muziek een sensuele belly dance (met  uiteraard zichtbare blote buik). Na afloop kunnen toeschouwers met Lelly Belly op de foto.

Foto
Arie Wapenaar

Fotobijschrift
Lelly Belly december 2023 tijdens de opening van een expositie in Galerie & Art Studio Jacques Tange

19-03-2024