De Schiedammer komt binnen bij OTB's Barberhouse

'Ik wil service en diensten blijven verbeteren en uitbreiden'

'Ik wil service en diensten blijven verbeteren en uitbreiden'

SCHIEDAM - In Schiedam zijn verscheidene winkels en horecabedrijven waarvan lang niet iedereen in Schiedam het bestaan zal afweten. In deze rubriek gaan wij er binnen en geven we de winkelier de gelegenheid zich voor te stellen. Ditmaal OTB's Barberhouse.

Naam van de winkel: OTB's Barberhouse

Begonnen met de winkel: 1 september 2021

Naam geïnterviewde: Onur Arzuman

Functie geïnterviewde: eigenaar/kapper

Leeftijd: 21

Woont in: Schiedam

Openingstijden: maandag 12.00 tot 19.00 uur, dinsdag en woensdag 10.00 tot 19.00 uur, donderdag 10.00 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag 10.00 tot 19.00 uur.

Wat bied je?: alles qua herenbehandeling, dus knippen, scheren, haren wassen, gezichtsbehandeling, zoals waxontharing gezicht, scrubben, peeling, gezichtsmaskers en binnenkort ook gezichtsstoombehandeling.

Wat onderscheidt je zaak van andere zaken: onze service en kwaliteit en de sfeer in de zaak, we bieden altijd drinken aan, thee, koffie van verse bonen, water, frisdrank, en een gezellig modern muziekje staat op.                                                                                                              

Waarom moeten klanten bij jullie komen?: "Bij OTB is een andere ervaring", dat hoor ik vaak zeggen door klanten. Ik begrijp dat ze zich hier echt op hun gemak voelen, dat is ook wat ik graag wil.                                                                     

Is het een familiebedrijf: nee, formeel niet, want ik ben enig eigenaar, maar het voelt wel een beetje als een familiebedrijf, want ik krijg veel support van thuis, en mijn beide broers hebben de winkel helemaal verbouwd; die hebben samen een bouwbedrijf, Arzuman Montage.

De reden dat jullie in Schiedam zijn begonnen: ik ben hier geboren en getogen en heb ook in Schiedam op school gezeten, op Sg Spieringshoek en op MAVO Schravenlant XL.

Wat moet er volgens jou gebeuren om Schiedam aantrekkelijker te maken voor de middenstand: ik vind dat het centrum wel wat gezelliger zou kunnen, een beter winkelaanbod, en meer leuke cafés en restaurants, zodanig dat mensen niet per se naar Rotterdam hoeven om inkopen te doen en om uit te gaan.

Wat is je favoriete drankje: koffie, is echt mijn opstart en ik drink het eigenlijk de hele dag, afgewisseld met een kopje thee.

Wat wil je zelf nog graag kwijt hier?: Zes jaar geleden ben ik in deze kapperszaak begonnen als leerling, toen zat ik ook nog op school. De zaak heette toen KapperKing Cekic. Mijn ambitie was om het kappersvak te leren en mijn droom om deze zaak en mooie locatie te kunnen overnemen. En dat heb ik - ondanks de coronacrisis - kunnen waarmaken op mijn negentiende, daar ben ik best wel trots op. Ik wil mijn service en diensten blijven verbeteren en uitbreiden. Bijvoorbeeld wil ik in de toekomst ook laserbehandelingen (ontharing) gaan aanbieden.

Adres: Sint Liduinastraat 1, 3117 CN Schiedam

Telefoonnummer: 06 4068 9924
E-mail: otb.barberhouse@gmail.com
Facebook: OTB's Barberhouse
Adres Instagram: @OTB_Barberhouse

27-03-2023