Opnieuw steekpartij in Schiedam; man aangehouden

Opnieuw steekpartij in Schiedam; man aangehouden

SCHIEDAM - Om ongeveer tien over elf zaterdagochtend werden hulpverleners opgeroepen voor een steekpartij in het centrum van Schiedam.

De traumahelikopter landde op enkele honderden meters vanaf de plaats van het incident. De steekpartij had plaatsgevonden in een woning aan de Raam. Politie en ambulance kwamen ter plaatse. In de ambulance werd de behandeling van het slachtoffer gestart.

De man werd in het gebouw waar het steekincident plaatsvond door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het betreft een woonlocatie voor begeleid wonen van Pameijer. 

De politie meldt: "Een ruzie op de galerij van een wooncomplex aan de Raam in Schiedam mondde uit in een vechtpartij waarbij ook werd gestoken. Hierbij raakte een man gewond. Hij is aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. Een andere man is aangehouden. Verder onderzoek loopt. Info? 0900-8844."

Later op de dag liet de politie weten: "Het onderzoek naar de toedracht van het steekincident van vanmorgen aan de Raam in Schiedam is in volle gang. Hierbij raakte een 54-jarige bewoner gewond en hield de politie een andere bewoner (57) aan. Heeft u iets gezien of gehoord? Bel 0900-8844." 

Hier lees je ons bericht over de steekpartij die eerder deze week plaatsvond:
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/een-van-de-gewonden-wordt-aangemerkt-als-verdachte

Hier lees je het bericht van Nieuws op Beeld:
https://nieuwsopbeeld.nl/2021/06/26/man-gewond-na-steekpartij-raam-schiedam/

 

 

26-06-2021