Knokpartij in relationele sfeer in Velsen-Noord

Openlijke geweldpleging door mannen en vrouwen uit Schiedam en Vlaardingen

Openlijke geweldpleging door mannen en vrouwen uit Schiedam en Vlaardingen

SCHIEDAM/VLAARDINGEN/VELSEN-NOORD - De politie heeft zondagavond zeven verdachten aangehouden op verdenking van mishandeling en openlijke geweldpleging.

De politie werd zondagavond even na 23.30 uur gebeld omdat er een ruzie gaande was in de Gildenlaan in Velsen-Noord, waarbij drie mensen waren mishandeld. Twee vrouwen en een man raakten gewond en moesten voor behandeling overgebracht worden naar het ziekenhuis. Meerdere verdachten zouden na de mishandelingen in twee auto’s zijn weggereden.

De politie wist de betrokken auto’s aan de kant te zetten op de Velsertraverse (de N197 die naar de A22 leidt) en heeft in totaal zeven verdachten aangehouden: vijf mannen en twee vrouwen in de leeftijd van 19 tot en met 38 jaar, afkomstig uit onder meer Vlaardingen en Schiedam. Alle verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

De recherche doet nader onderzoek. De aanleiding van het conflict ligt in de relationele sfeer.

Foto: Sint-Jozefkerk te Velsen-Noord, een monument in dit dorp ten noorden van het Noordzeekanaal (foto door Arch - Eigen werk, Publiek domein, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=9460299)

31-05-2022