Op dit hoekje komt de coffeeshop Bamboo

Op dit hoekje komt de coffeeshop Bamboo

SCHIEDAM - De coffeeshop Bamboo zit nog geen vier maanden aan de Boterstraat in Schiedam en gaat nu al verhuizen. Wat is hiervan de reden?

"De locatie Boterstraat zou maar voor maximaal 1 jaar zijn. Dat was een voorwaarde om daar open te kunnen. Er was dus afgesproken met de exploitant dat hij binnen een jaar een andere plek zou vinden", zo laat een woordvoerder van de gemeente Schiedam weten. "De exploitanten van coffeeshop Bamboo hebben een vergunning met de verplichting om binnen een jaar te verplaatsen naar een andere locatie. De exploitanten geven daar op dit moment al uitvoering aan. Dat betekent dat de exploitatie aan de Boterstraat moet worden beëindigd op 8 februari."

Het zal de komende weken best voorkomen, dat mensen die naar de coffeeshop aan de Parkweg gaan niet bij Bamboo op nummer 379 voor de deur zullen staan (dat is op de hoek met de Noordvestsingel. Daar was gevestigd het restaurant Palmyra), maar voor de deur op nummer 373 waar coffeeshop Spoenk jarenlang gevestigd was. Wegens het overlijden van de exploitant is Spoenk al weer zo'n jaar gesloten, maar nog steeds staat op de pui van het pand op 373 dat hier de coffeeshop Spoenk is gevestigd en doet het interieur (met onder meer een draaihekje) nog aan de voormalige coffeeshop denken. 

De andere twee coffeeshops in Schiedam bevinden zich op het Broersveld 3 (Mik Mak) en aan de Hoofdstraat 311 (Pas Op). 

Hier lees je ons eerdere artikel over de verhuizing van Bamboo:
https://deschiedammeronline.nl/artikel/details/coffeeshop-gaat-verhuizen-van-boterstraat-naar-parkweg

De foto's bij dit artikel zijn vrijdag 5 februari gemaakt van de nieuwe locatie van coffeeshop Bamboo. Buiten waren er vrijdag door de met ingang van aanstaande maandag te vestigen coffeeshop nog geen beletteringen aangebracht en waren de ramen nog afgeplakt. Dat zal dus even doorwerken zijn om er komende maandag open te kunnen gaan

baamboo2

06-02-2021