Noteer alvast in de agenda:

Op 7 januari gaan Schiedammers op de borrel bij de gemeente

Op 7 januari gaan Schiedammers op de borrel bij de gemeente

SCHIEDAM - De gemeente Schiedam houdt op zaterdag 7 januari a.s. de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst in de foyer van het Theater aan de Schie. Burgemeester Cor Lamers houdt rond 16.45 uur zijn nieuwjaarstoespraak, voorafgegaan door een voordracht van stadsdichter Jarle Lourens.

"Twee jaar lang was deze bijeenkomst niet mogelijk, daarom is het thema van dit jaar 'Ontmoeten'", zo laat het gemeentebestuur in zijn uitnodiging weten. 

Deze nieuwjaarsreceptie vindt op zaterdag 7 januari 2023 plaats van 16.00 tot 18.00 uur in de foyer van Theater aan de Schie, Stadserf 1.

Alle Schiedammers zijn op deze bijeenkomst zoals te doen gebruikelijk is welkom om het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraadsleden én elkaar, onder het genot van een drankje en een hapje, op persoonlijke wijze de beste wensen over te brengen.

Foto: burgemeester Cor Lamers brengt hier een toost uit tijdens een andere traditionele ontmoeting, de 'lintjesregen' op de dag vóórafgaand aan de verjaardag van koning Willem-Alexander

21-12-2022