Ook in competitie een valse start voor HBSS thuis tegen VFC

Ook in competitie een valse start voor HBSS thuis tegen VFC

VOETBAL - Op een redelijk bezocht Harga park werd onder lekkere weersomstandigheden een matig schouwspel afgeleverd door gastheer HBSS en Vlaardingse 'buurman' VFC.

pen

Zeker in de eerste helft waren beiden teams zoekende en waar VFC wellicht een licht veldoverwicht had, kreeg de thuisploeg de beste mogelijkheden maar het vizier stond niet op scherp. 

Ook in de tweede helft was het begin afwachtend maar werd met momenten gestreden door zowel de Van Loenen/Nasri equipe uit Vlaardingen als door Team Wolters uit Schiedam. 

Scheidsrechter Van Aalst zag een overtreding van de Kwekkers over het hoofd waarna deze profiteerden en de 0-1 maakten. Niet veel later kregen de Vlaardingers ook nog een strafschop en verdubbelden zij de score (foto onder het intro). 

Een hard ingeschoten schot via onderkant lat uit onmogelijke hoek door Murat Gök bracht de spanning even terug maar het slotakkoord was voor VFC dat in de laatste minuut een counter goed uitvoerde en zodoende de eindstand op 1-3 zette.

In de gelederen van HBSS blijft de overtuiging dat er veel goede voetballers in de selectie zitten, maar is de ploeg nog niet fit genoeg en acteren de spelers nog niet voldoende als team. Daar wel de intentie tot promotie nadrukkelijk is uitgesproken bij HBSS, rest er een schone taak voor Wolters en zijn staf om de ploeg op de rit te krijgen.

Volgende week staat er in de derde klasse C wederom een buren-derby op het programma als door HBSS uit bij DVO’32 aangetreden gaat worden. Dat zijn twee vandaag verliezende ploegen die volgende week gaan bepalen wie, nu al, even 'in de wachtkamer' plaats moet nemen.

hbssvfc

25-09-2021

error showing content