Kennismaking voor nieuwe Schiedammers

Ook in 2023 bijeenkomsten 'Welkom in Schiedam'

Ook in 2023 bijeenkomsten 'Welkom in Schiedam'

SCHIEDAM - Na de succesvolle ochtenden in de afgelopen jaren organiseren Rob Vollaard en Rob van der Stel ook in 2023 met veel enthousiasme weer bijeenkomsten voor nieuwe bewoners van Schiedam.

Dit initiatief hebben zij in 2020 in het leven geroepen en wordt sindsdien druk bezocht. Voor de eerste op zaterdag 21 januari 2023 zijn er al diverse aanmeldingen. Ook hebben zij een tweede datum gepland en wel zaterdag 11 maart 2023.

Het initiatief van deze twee geboren Schiedammers wordt gesteund door de Gemeente, Stichting Centrummanagement en Schiedam Partners. De laatst genoemde biedt ook de mogelijkheid om via zijn website een reservering te maken.

Inhoud bijeenkomst
Deelnemers - bewoners die sinds kort in Schiedam wonen of binnenkort in Schiedam zullen gaan wonen - krijgen op een bijzondere plaats, tijdens een kopje koffie, een PowerPointpresentatie met nuttige- en praktische tips. Deze gaan onder andere over het winkelaanbod, uitgaan, openbaar vervoer en een stukje geschiedenis. Daarna volgt een korte wandeling door het historisch centrum. Tijdens de presentatie en de wandeling is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een goodiebag gevuld met leuke presentjes ter beschikking gesteld door enthousiaste ondernemers uit de gehele stad.

Geïnteresseerden dienen zich vooraf in te schrijven en ontvangen daarna tijdig informatie over de plaats van samenkomst. De presentatie start rond 10.30 uur en duurt tot circa 12.00 / 12.30 uur.

De kosten bedragen € 5,00 p.p., inclusief kop koffie. Inschrijven via: welkominsdam@gmail.com of via de www.sdam.nl (Tours en tickets of Wonen)

Via bovenstaand e-mailadres kan ook informatie aangevraagd worden of kijk op Facebook.

Tekst: door Rob Vollaard en Rob van der Stel 
Foto: bron Rob Vollaard en Rob van der Stel 
(advertentie)

 

05-01-2023