Ontmoetingscentrum De Werf met leerzame lezing

Informatiebijeenkomst over erfrecht

Informatiebijeenkomst over erfrecht

SCHIEDAM - Het bestuur van Stichting De Werf heeft het initiatief genomen om een informatiemiddag over erfrecht te organiseren voor haar doelgroep. Het regelen van een (levens)testament is namelijk een moeilijke maar belangrijke stap in een bepaalde fase van je leven. Waarbij altijd de vraag is “wanneer doe je dat”?

Natuurlijk weet iedereen dat er in de wet van alles geregeld is over erfrecht en dat daar ook fiscale consequenties aan vast zitten. Maar welke dan en zijn deze passend voor mijn situatie of is het raadzaam aanvullende afspraken te maken? Op al deze vragen krijgt u antwoord op deze informatiemiddag.

Ondanks dat enkele deelnemers van De Werf een dergelijk bijeenkomst al eens bijgewoond hebben, is er niet voldoende kennis opgedaan om zelf een dergelijke informatiemiddag inhoudelijk te houden.

Hiervoor hebben we contact gezocht met Aad Groen van Erfrecht partners met de vraag of zij de lezing willen houden en het vervolgtraject willen verzorgen. Door hun spontane en positieve reactie, werden wij nog enthousiaster om dit te gaan organiseren.

Waar wordt het gehouden?
Adres: Ontmoetingscentrum De Werf Kerkweg 46c in Schiedam Kethel
Wanneer: Woensdag 21 februari 2024
Aanvang: 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur

Voor wie?
Voor iedereen die belangstelling heeft voor dit onderwerp wel of geen lid van De Werf
Hoe aanmelden? Aanmelden kan via www.erfrechtpartners.nl of telefonisch 06-4002 5448.
Wat zijn de kosten? Deelnemen aan deze middag is GRATIS

Heeft u ook interesse in deze gratis lezing, meldt u dan snel aan.

05-02-2024