Online talentenjacht voor kinderen in Schiedam Oost

Online talentenjacht voor kinderen in Schiedam Oost

SCHIEDAM - In Schiedam Oost wordt een online talentenjacht gehouden voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. 'Oost Showt Talent!' is de naam van de talentenjacht.

"Houd jij van zingen, rappen of een instrument bespelen? Stuur een filmpje van je beste optreden in en maak kans op een mooie prijs", zo luidt de oproep van organisator Oost Pact Door. Deelname staat open voor kinderen die in Schiedam-Oost wonen of die er op school zitten op De Singel, De Peperklip of Kaleidoscoop. 

De jury bestaat uit professionele muzikanten uit de wijk die hebben meegedaan aan het eerdere project in Schiedam Oost, 'Troubadours van Oost'. Het project is een initiatief van de Stichting Fu Den Sani. 

Degenen die in de finale komen, winnen een prijs. De hoofdprijs is zes uur begeleiding en coaching door één van de Troubadours van Oost. Een aantal zanglessen? Een studiosessie? Een optreden in de wijk? Er is van alles mogelijk.

Insturen van het filmpje kan tot en met zondag 16 mei 23:59 uur. Het insturen kan via de pagina onder deze link:
https://oostshowttalent.oostpactdoor.nl/

Foto boven het artikel: Sofie Habets (zangeres en actrice), fragment uit oproepfilmpje; om het filmpje te zien, kun je op onderstaande afbeelding klikken

17-04-2021