Ongeval met letsel bij A4 Ketheltunnel

Ongeval met letsel bij A4 Ketheltunnel

SCHIEDAM - Zaterdagmiddag heeft een ongeval met meerdere voertuigen plaatsgevonden op de A4 bij de Ketheltunnel. Het verkeer richting Den Haag wordt omgeleid.

"De A4 richting Den Haag is door een ongeval bij de Ketheltunnel dicht. Verkeer richting de Hofstad kan via de A20 en de A12 rijden", zo laat Rijkswaterstaat Verkeersinformatie om 12.28 uur weten.

Het verkeer kan niet via de A13 richting Den Haag worden omgeleid, aangezien daar onderhoud wordt gepleegd dit weekeinde:
https://www.deschiedammeronline.nl/stad/details/weekendafsluiting-a13-richting-den-haag

Om 12.10 uur zijn er de eerste meldingen van het oproepen van politie en hulpdiensten voor een ongeval met letsel (locatie A4 Li 60,7 Schiedam).

Bij het ongeval zijn zeker zes voertuigen betrokken. Er zijn enkele gewonden gevallen.

Update 12:48 uur:
"Ook de brandweer is inmiddels gearriveerd. De weg blijft voorlopig dicht", aldus Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.

EzK5HOQVEA8MAF3

Update 12:56 uur:
"De weg blijft voorlopig dicht. Onze weginspecteur heeft het ingesloten verkeer zojuist weggeleid via de zogenoemde calamiteitendoorsteek", zo laat Rijkswaterstaat Verkeersinformatie weten.

wegl

Update 13:19 uur:
Rijkswaterstaat Verkeersinformatie meldt: "We gaan zo snel mogelijk proberen de rechterrijstrook weer open te stellen zodat er weer wat verkeer langs kan. De overige rijstroken blijven tot in de loop van de middag nog dicht."

Update 13:44:
Rijkswaterstaat Verkeersinformatie meldt: "Omdat er geen uitgebreid ongevalsonderzoek nodig is en er geen schade aan de weg is, kan de A4 weer eerder open dan verwacht. De auto's zijn inmiddels geborgen en de weg is weer vrij. Dit is de laatste update."

Foto's: camerabeeld van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie, Twitter @RWSverkeersinfo

17-04-2021