Ondersteuning bij het doen van belastingaangifte

Ondersteuning bij het doen van belastingaangifte

SCHIEDAM - Ieder jaar moet je weer belastingaangifte voor de inkomstenbelasting doen. Minters en de Bibliotheek Schiedam houden op dinsdag 21 februari van 10.00 tot 11.00 een online bijeenkomst over het onderwerp aangifte inkomstenbelasting.

Tijdens deze online voorlichtingsbijeenkomst wordt uitgelegd waar je op moet letten en hoe je het doen van deze belastingaangifte het beste kunt aanpakken. Ook wordt verteld hoe je eventueel hulp bij het invullen kunt krijgen.

Samen Begrijpen
Deze voorlichtingsbijeenkomst is deel van de reeks 'Samen Begrijpen - Sterk in Schiedam'. Bijeenkomsten onder deze noemer zijn onderdeel van het Sociaal Juridisch Kenniscentrum, dat wordt georganiseerd door de Bibliotheek Schiedam en Minters. De reeks wil een wegwijzer zijn in de ingewikkelde wereld van wetten, regelingen, formulieren en het dagelijks leven.

Presentatie via Zoom
De presentatie wordt gegeven via het programma Zoom. Je hebt daarvoor een e-mailadres en een laptop/computer/tablet of mobiele telefoon nodig. Mocht dit problemen opleveren, neem dan contact op met de organisatoren. "Dan kijken we of we samen een oplossing kunnen bedenken", zo schrijven de Bibliotheek Schiedam en Minters in de aankondiging van deze activiteit.

Datum: dinsdag 21 februari 2023 van 10.00 tot 11.00 uur.
Door middel van het programma Zoom.
De deelname is gratis.
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de website van de bibliotheek.
Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een aanmeldlink. 

Foto: kantoor Belastingdienst in Amsterdam, foto door Bic - Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=27086069 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

14-02-2023