Kaartverkoop nieuwe seizoen Theater aan de Schie start 30 juni

Nu reeds voor bepaalde voorstellingen kaarten te bestellen

Nu reeds voor bepaalde voorstellingen kaarten te bestellen

SCHIEDAM - De kaartverkoop van seizoen 2021-2022 van Theater aan de Schie start woensdag 30 juni om 18.00 uur. Vanaf vrijdag 25 juni 10.00 uur is het theaterprogramma van seizoen 2021-2022 online te bekijken.

Vrienden van Theater aan  de Schie krijgen voorrang op de kaartverkoop en kunnen vrijdag 25 juni om 18.00 uur al kaarten reserveren. Het is mogelijk om Vriend te worden. Aanmelden kan via www.theateraandeschie.nl/vriend-worden

Theater aan de Schie en meer dan 750 andere culturele instellingen vieren vandaag vrijdag 18 juni met de nationale campagne 'Mooier dan ooit.' dat de deuren officieel weer open zijn.
Hier lees je meer over de campagne Mooier dan ooit.

"Tijd om weer te genieten van die rode loper, dat geroezemoes in de zaal en de magie die alleen live te ervaren is", schrijft het theater. Om iedereen alvast warm te maken voor het nieuwe seizoen is het vanaf vandaag vrijdag 18 juni via de website van Theater aan de Schie, www.theateraandeschie.nl al mogelijk om kaarten te reserveren voor de extra shows van The Analogues, Waylon, Het Groot Niet Te Vermijden en Rundfunk.

Grote titels als de 'Rocky Horror Show' en 'Titanic de musical' komen volgend seizoen ook naar Schiedam. Ook kaarten daarvoor zijn nu al te reserveren.

seizoen 2021-2022 Theater aan de Schie

 

 

18-06-2021