Nolet wil Lucas Bols overnemen

Nolet wil Lucas Bols overnemen

SCHIEDAM - Nolet Distillery heeft vanochtend laten weten een openbaar bod uit te brengen op alle aandelen van Lucas Bols N.V.

Nolet Disitillery meldt op Linked In: "We zijn zeer verheugd over een nieuw hoofdstuk in de rijke geschiedenis van ons bedrijf. Nolet en Lucas Bols zijn een aanbevolen openbaar bod overeengekomen van 18 euro per aandeel op alle aandelen van Lucas Bols N.V. Voor aandeelhouders van Lucas Bols betekent dit een aantrekkelijke prijs met een aanzienlijke premie van 76 procent. 

Samen vormen Nolet en The Lucas Bols Company een Nederlandse kampioen in de wereldwijde spirits en cocktails markt. Door als twee van de oudste Nederlandse spirits en cocktails bedrijven onze handen ineen te slaan, zetten we onze rijke historie gezamenlijk voort. Daarmee verstevigen we bovendien een waardevol erfgoed voor de lange termijn. Nolet is al een belangrijke aandeelhouder van Lucas Bols vanaf het moment dat het een beursnotering kreeg. Dat belang willen we nu uitbreiden naar honderd procent."

Voor meer informatie zie deze webpagina van Nolet:
https://www.noletdistillery.com/pressrelease/nolet-en-lucas-bols-vormen-nederlandse-kampioen-in-wereldwijde-spirits-en-cocktails-markt/

Foto: molen De Nolet en aan de overkant van de Buitenhaven een deel van het pand van Nolet Distillery (foto (c) De Schiedammer Online)

09-10-2023