Zondag 7 januari van 12.00 tot 16.00 uur

Nieuwjaarsreceptie Soos Blauwhuis mét Lelly Belly

Nieuwjaarsreceptie Soos Blauwhuis mét Lelly Belly

SCHIEDAM - Deze receptie is uiteraard bestemd voor de leden van de vereniging. Maar: dit jaar zeker ook voor alle geïnteresseerde Schiedammers.

Zo kan de Schiedammer kennismaken met “de huiskamer” van en voor de Schiedamse senior (55 +). Tijdens de receptie zal er rond 13.00 uur kort stilgestaan worden bij wat er zich het afgelopen jaar in de sociëteit heeft afgespeeld, maar direct daarna zal onder aanvoering van Lelly Belly enige actie ontstaan. Lelly Belly is het onvolprezen alter ego van één van de kopstukken uit de Schiedamse politiek van enige jaren geleden.

Zij zal op uiterst humoristische maar vooral ondeugende wijze bespreken wat er in 2024 voor de leden van de sociëteit op stapel staat. Ook zal zij op spectaculaire wijze invulling geven aan het begrip meer bewegen. Om zowel fysiek als mentaal fit te blijven zodat senioren langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

U bent van harte welkom om deze zeer bijzondere performance bij te wonen en samen met Lelly Belly aan uw lenigheid te werken.

Tot 7 januari 2024 in Soos Blauwhuis, Spinhuispad 36 (Naast het Wennekerpand).

Fotografie
Arie Wapenaar 

28-12-2023