Nieuwe Schiedammers maken op 13 april kennis met de stad

Nieuwe Schiedammers maken op 13 april kennis met de stad

SCHIEDAM - Rob Vollaard en Rob van der Stel, twee geboren en getogen Schiedammers, verzorgen op zaterdag 13 april 2024 wederom een bijeenkomst voor nieuwe bewoners.

Foto: Patrick Jeijsman

De inmiddels populaire bijeenkomsten hebben Rob en Rob in 2020 in het leven geroepen om nieuwe bewoners kennis te laten maken met Schiedam. "Een verrassend en bijzonder welkom in de jeneverstad", noemt Rob van der Stel het. Rob Vollaard voegt hieraan toe: "Ons initiatief wordt gesteund door de Gemeente, Stichting Centrummanagement en Schiedam Partners. De laatstgenoemde biedt ook de mogelijkheid om via haar website een reservering te maken."

Inhoud bijeenkomst
Deelnemers - bewoners die sinds kort in Schiedam wonen of binnenkort in Schiedam zullen gaan wonen - krijgen op een bijzondere plaats, tijdens een kopje koffie, een PowerPoint-presentatie met nuttige en praktische tips. Deze kunnen bijvoorbeeld gaan over het winkelaanbod, uitgaan, openbaar vervoer of een stukje geschiedenis. Daarna volgt een korte wandeling door het historisch centrum. Tijdens de presentatie en de wandeling is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een goodiebag gevuld met leuke presentjes ter beschikking gesteld door enthousiaste ondernemers uit de gehele stad.

Geïnteresseerden dienen zich vooraf in te schrijven en ontvangen daarna tijdig informatie over de plaats van samenkomst. De presentatie start rond 10.30 uur en duurt tot circa 12.15 uur.

De kosten bedragen € 5,00 p.p., inclusief kop koffie of thee.
Inschrijven via de website www.sdam.nl (Tours en tickets of Wonen)

Overige Informatie kan per e-mail worden aangevraagd: welkominsdam@gmail.com of kijk op Facebook: Welkom in Sdam

Na 13 april 2024 staat de volgende bijeenkomst gepland op zaterdag 25 mei 2024.

05-04-2024