Op zaterdag 7 oktober in de Havenkerk

Nieuwbouwdag Schiedam 2023

Nieuwbouwdag Schiedam 2023

SCHIEDAM - In de historische Havenkerk aan de Lange Haven 72 vindt op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 16.00 uur de Nieuwbouwdag Schiedam 2023 plaats. Tot 2030 komen er circa 7.000 nieuwe woningen bij in Schiedam, waarvan ongeveer 1.000 ter vervanging van verouderde woningen.

havenkploeg

Ben je op zoek naar een woning? Kom dan op zaterdag 7 oktober ontdekken welke nieuwbouwwoningen erbij komen in Schiedam. Maak kennis met tal van bouwprojecten die snel in verkoop of (sociale) verhuur gaan én met plannen die wat later worden gerealiseerd. Projectontwikkelaars, makelaars, de gemeente, het Servicepunt Woningverbetering en hypotheekverstrekkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Schiedam Partners vertelt in de SDAM-stand wat voor leuks er allemaal te beleven is in Schiedam: ‘beLEEF SCHIEDAM’.

Aanmelden
In 2022 bezochten zo’n 1600 woningzoekenden de Nieuwbouwdag. Om ervoor te zorgen dat je rustig al je vragen kunt stellen, spreidt de organisatie de bezoekers over de dag. Meld je daarom aan voor een entreetijd via de website nieuwbouwdagschiedam.nl. Kies voor een entree tussen 10.00 en 12.00 uur, tussen 12.00 en 14.00 uur of tussen 14.00 en 16.00 uur. Je kunt daarna zo lang blijven als je wilt.

Tasje met vouwkaart
Bij de ingang van de Havenkerk krijgen bezoekers een tasje met daarin een vouwkaart waarop alle projecten staan. Via QR-codes kom je bij alle projectwebsites terecht, waar je je kunt inschrijven als geïnteresseerde voor het project van jouw keuze.

In de promotiestand op de beurs kun je informatie ophalen van allerlei hypotheekverstrekkers, projectontwikkelaars en makelaars die niet met een eigen stand op deze dag staan.

De vouwkaart kun je na de Nieuwbouwdag een jaar lang gratis ophalen bij Schiedam Partners (SDAM) in het i-PUNT in de WAAG aan de Lange Kerkstraat 39. Op de website www.sdam.nl/wonen vind je de actuele nieuwbouwprojecten voor kopers en huurders op een rij, inclusief informatie over de verschillende wijken en de Nieuwbouwdag.

Tekst: door organisatie van 'Nieuwbouwdag Schiedam 2023'
Foto geheel boven: grote belangstelling bij de stands op Nieuwbouwdag 2022 (foto door Jan van der Ploeg)
Foto midden: de Havenkerk tijdens Nieuwbouwdag 2022 (foto door Jan van der Ploeg)
Foto onder: de Nieuwbouwdag Schiedam 2022 vond eveneens in de Havenkerk plaats (foto door Rob van der Stel), zie verder dit eerdere artikel

NBDrobvanderstel2022

18-08-2023