Oliebollentestonline geeft de oliebollen van Nico Sterrenberg een 9

'Heel tevreden want hiermee zijn we de beste in de Rijnmond'

'Heel tevreden want hiermee zijn we de beste in de Rijnmond'

SCHIEDAM - Na drie achtereenvolgende jaren een 1e plaats te hebben gescoord in de top 10 Nederland van Oliebollentestonline, waarvan in 2022 met een cijfer 10, heeft Oliebollenkraam Nico Sterrenberg ook dit jaar uitstekend gescoord. De kraam op de Koemarkt kreeg het cijfer 9 voor zijn met krenten gevulde oliebollen. Dat betekent een eervolle 5e plek in de top 10 Nederland.

J.P. van Reken in Arnhem kreeg een 10 en voert de top 10 dit jaar aan. Op plek 2 staat Visscher in Zwolle (9,5). Het brons is voor Vermolen in De Haag (9,5). Op positie 4 staat Oliebollenkraam Heerhugowaard Intratuin (9). Daarna volgt Sterrenberg met eveneens het cijfers 9 op plek 5, gevolgd door Richard Voets in Tilburg, tevens met een 9. Ook Van Huet in Sas van Gent op plek 7 heeft een 9 alsook Nick's in Utrecht op plek 8. De laatste 2 plekken in de nationale top 10 zijn voor Timmermans in Sittard (cijfer 8,5) en Bartelds in Emmeloord (8,5).

De provincie Zuid-Holland is dus goed vertegenwoordigd in de nationale top 10. Ook per provincie is een top 10 gepubliceerd. Hierin staat Sterrenberg 2e na bovengenoemde Vermolen.

Nico Sterrenberg is weer verheugd met de uitslag. "Het is weer een heel mooi cijfer en daarmee zijn we volgens de ranking van de Oliebollentestonline de beste oliebollenbakker van het Rijnmondgebied. Ik werk er maandenlang aan om steeds de puntjes op de i te zetten, om de smaak en kwaliteit te vervolmaken. Ik doe dit met ziel en zaligheid en dat geldt niet alleen voor mij uiteraard, maar voor ons hele team. Zo'n mooie uitslag is de kroon op ons werk", zegt Nico Sterrenberg.

Zijn kraam gaat het weer heel erg druk krijgen de komende weken, zo leert de ervaring van de afgelopen jaren en de dranghekken staan dan ook al klaar. "Maar we maken het weer gezellig, om het eventuele in de rij staan zo leuk mogelijk te maken. We houden ruime openingstijden aan. Zo gaan we de 29e december al om 9.00 uur open, de 30e al om 8.00 uur en de 31e zelfs al om 5.00 uur."

Op 1 januari kan de oliebollenbakker dan 's ochtend even uitpuffen, maar op nieuwjaarsdag is hij 's middags al weer open. En voor alle nieuwjaarsrecepties die er vervolgens in de eerste week van 2024 zullen zijn en voor iedereen die nog een bolletje wil verorberen, wil hij ook van 2 tot en met 8 januari 2024 open zijn. 

Hier lees je alle uitslagen:
https://www.oliebollentestonline.nl/uitslagen-2023/

18-12-2023