Jajem in de Havenkerk

Nederlands Jeneverfestival

Nederlands Jeneverfestival

SCHIEDAM - De kaartverkoop voor het smakelijkste festival van 2024 is van start gegaan. Scoor snel je tickets via de ticketshop en jij bent erbij tijdens het Nederlandse Jeneverfestival in de Havenkerk op 5, 6 en 7 april 2024.

Officiële openingsparty: Steamdam
Feest mee tijdens Steamdam op 5 april in de Havenkerk. De openingsparty van het Jeneverfestival belooft dé plek te zijn om samen met vrienden of collega’s te genieten. We transformeren de Havenkerk tot een waanzinnige Steampunkparty, waar je gehuld in lange jassen, hoge hoeden en brute ronde zonnebrillen kunt genieten van een kopstootbar en een grote verscheidenheid aan cocktails, streetfood.

Let op: De stands zijn niet geopend.

Ontmoet de distillateurs op 6 en 7 april
Verwacht een groot aantal distillateurs die elk een aantal producten meenemen. Proef meer dan 100 verschillende producten en cocktails! Naast het proeven kan je tegen kleine vergoeding deelnemen aan verschillende masterclasses en workshops. Ook zijn er verschillende activiteiten op het festivalterrein te vinden. Wat het precieze programma inhoudt houden onthullen we in de aanloop naar het festival. Houd dus goed onze website en socials in de gaten.

Koop hier je tickets.

Havenkerk
Lange Haven 72
3111 CH Schiedam

12-02-2024