Disneyfilm Fantasia gratis te zien in pastorie van de kerk

'Nazomeren in de Jacobus' zet extra film op het programma

'Nazomeren in de Jacobus' zet extra film op het programma

SCHIEDAM - De organisatie van 'Nazomeren in de Jacobus' spreekt van een succesvolle start afgelopen weekend van de eerste serie film en muziek in deze reeks. Gevoed door dit succes programmeert de organisatie een extra filmmatinee op 15 oktober. De extra film is een jeugdfilm en begint om drie uur 's middags.

Speciaal voor de jeugd wordt de animatiefilm Fantasia van Disney vertoond. Deze klassieker die geschikt is voor jong en oud, bestaat uit 8 delen van verschillende animatie met bijpassende bekende klassieke muziekwerken. Het is een meesterwerk van de grote Walt Disney met muziek gespeeld door het Philadephia Orchestra. "Ook voor deze film geldt: toegang gratis maar wel reserveren vantevoren, want vol = vol", zo laat de organisatie weten.

'Nazomeren in de Jacobus' vindt plaats in de huiskamer van de pastorie van de Jacobuskerk. Bezoekers krijgen tevens de gelegenheid de pastorie te bezichtigen.

Muziek en film in de huiskamer van de pastorie:
14 okt   20:00 uur – film ‘Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu’
15 okt   15:00 uur – film Fantasia (Disney) 
15 okt   20:00 uur – film ‘La Famille Bélier’

Aanvang alle avonden is om 20.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur
Matinee start om 15.00 uur; inloop vanaf 14.30 uur
Locatie: Sint Jacobuskerk, Kerkweg 51, Schiedam-Kethel

De toegang is gratis maar reserveren is verplicht; dat kan via telefoonnummer 010-4709719 of op de website www.jacobuskethel.nl

Nazomeren in de Jacobus is een initiatief van het Jacobusgilde en muziekvereniging Sint Radboud en is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en het Gemeenschapsfonds Schiedam.

Foto: ‘De Jacobus’ in Kethel (PR Sint Radboud)

05-10-2022