Tien jaar heeft Nanette als mondhygiënist gewerkt in Schiedam

Nanette Riedijk is eigen mondzorg-praktijk begonnen

Nanette Riedijk is eigen mondzorg-praktijk begonnen

SCHIEDAM/ALBRANDSWAARD - Mijn naam is Nanette Riedijk. Mijn eerste werkplek als mondhygiënist was in Schiedam. Ik heb er 10 jaar met heel veel plezier gewerkt! Sinds 15 januari jl. ben ik mijn eigen vrijgevestigde praktijk NR Mondzorg Albrandswaard gestart. Uw mondhygiënist op een makkelijk te bereiken locatie in het dorp van Poortugaal, met gratis parkeergelegenheid.  

Vanaf de eerste tand tot en met de laatste bent u bij NR Mondzorg Albrandswaard aan het juiste adres, immers ‘voorkomen is beter dan genezen’. De behandelingen zijn voor iedereen, die lang met het eigen gebit wil doen.

Op u persoonlijk gericht
Iedereen heeft eigen zorg, eigen aandacht en een eigen aanpak nodig.  De behandelingen zijn op u persoonlijk gericht. Maar het belangrijkste deel vind ik dat u en ik een team zijn dat uw gebit gezond wil houden. Samen staan we sterk voor een gezond gebit.

Hoofdtaak
Mijn hoofdtaak is het voorkomen of het behandelen en het onder controle krijgen van uw tandvleesontstekingen oftewel parodontitis. 

U bent bij mij aan het juiste adres, of het nu gaat om uw gebit schoon te maken, preventie, tandsteen verwijderen, het reinigen en onderhouden van beugels of het reinigen en onderhouden van implantaten. 

Kinderbehandelingen (100% vergoed)
De vergoeding van behandelingen bij kinderen wordt volledig (100%) vergoed vanuit uw basisverzekering. Veel van de behandelingen bij kinderen zijn gebaseerd op preventie.  Instructie geven is bij iedereen erg belangrijk, zeker bij kinderen.

Preventie
Met preventie bedoel ik alles om een gebit schoon en gezond te houden.  Vooral het voorkomen van tandvleesproblemen, gaatjes, erosie, vieze geur, vieze smaak en het voorkomen van parodontitis (ernstige tandvleesontsteking met botverlies).

Voor meer informatie
Wilt u meer weten over de behandelingen en wie ik ben: kijk op mijn website, maak direct een afspraak of kom eens langs .

NR Mondzorg Albrandswaard
Emmastraat 2g
3171AH Poortugaal

010-2306458
info@nrmondzorg.nl
www.nrmondzorg.nl

(advertorial)

nanette2

27-04-2024