Nacht van woensdag 6 december richting Rotterdam spoedreparatie

Nachtafsluiting A20 tussen Maasdijk en Vlaardingen-West

Nachtafsluiting A20 tussen Maasdijk en Vlaardingen-West

SCHIEDAM/MAASDIJK/VLAARDINGEN - Rijkswaterstaat voert in de nacht van woensdag 6 december 22.00 uur tot donderdagochtend 7 december 05.00 uur richting Rotterdam een spoedreparatie uit aan het wegdek van de A20

Rijkswaterstaat voert spoedreparatie uit aan het wegdek van de A20 tussen Maasdijk (N213) en Vlaardingen-West (afrit 8). De oprit naar dit deel van de A20 wordt al vanaf 21.00 uur afgesloten. Verkeer moet rekening houden met extra reistijd en omleidingsroutes.

Planning van de werkzaamheden
Tijdens de werkzaamheden is de A20 tussen Maasdijk (N213) en Vlaardingen-West (afrit 8) afgesloten voor doorgaand auto en vrachtverkeer. Door afspraken met de betrokken veiligheidsregio’s blijft de hulpverlening tijdens de afsluiting op peil.

Omleidingsroutes
Verkeer wordt op locatie door middel van gele en digitale borden langs de weg  geïnformeerd over de mogelijke omleidingen.

Doorgaand auto- en vrachtverkeer wordt omgeleid via de N223 en de A4
(oprit Den Hoorn).

Advies aan weggebruikers
Plan uw reis goed en raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie. Houd rekening met extra reistijd. Pas, indien mogelijk, uw reisgedrag aan om vertraging door de werkzaamheden te vermijden.  Bijvoorbeeld door te kiezen voor het openbaar vervoer of een andere  route. Volg de aanwijzingen en omleidingsroutes op de digitale informatiepanelen en gele borden, boven en langs de weg.

 

05-12-2023