Na 10 jaar nog één keertje de Disco & Dance Night

Na 10 jaar nog één keertje de Disco & Dance Night

SCHIEDAM - Op 28 december 2013 was de eerste editie van de nu al legendarische Disco & Dance Night in de Korenbeurs van Schiedam. Het werd een avond met vrienden, gezelligheid en het reüniegevoel en smaakte naar meer. Jarenlang was deze avond zeer succesvol met bijzondere optredens en dj’s. Maar vooral een onbezorgde avond zoals vroeger!

17 maart 2023 wordt een avond voor in de boeken, want het zal de laatste zijn die Crévor Events zal organiseren. Nog één keertje lekkere disco- & dancemuziek van vroeger tot nu. Nog één keertje zal het enthousiaste team van Crévor Events je welkom heten en je een onbezorgde avond geven. Nog één keertje maken we van het oudste stenen gebouw van Schiedam een uniek danspaleis.

En die ENE keer kun jij nog gaan beleven!!

Put on your dancing shoes.

Regel nu nog snel tickets voor deze speciale avond en beleef deze laatste avond samen met het team van Crévor Events mee!  

Kijk voor alle informatie op de website.

Gaan we je zien?

Team Crévor Events

Wanneer: vrijdagavond 17 maart 2023, aanvang 20.00 uur
Waar: Grote of Sint Janskerk
Dress Code: Glitter and Glamour
Tickets: € 20,00

Tekst: Crévor Events
Foto's: foto boven: de Disco & Dance Night in 2022, de auto én de dj's zullen opnieuw op het podium staan op 17 maart a.s., foto onder:  tijdens de allereerste Disco & Dance Night in de Korenbeurs (c) Farlagraaf Fotografie (Peter Farla)
(advertorial)

thumbnail_pf28124

 

19-02-2023