Schiedam is vertegenwoordigd met een S'DAM-stand

Morgen is de gratis toegankelijke Woonbeurs Rotterdam + Regio

Morgen is de gratis toegankelijke Woonbeurs Rotterdam + Regio

ROTTERDAM/SCHIEDAM - Morgen, zaterdag 11 maart, wordt van 9.00 tot 17.00 uur de jaarlijkse, gratis toegankelijke 'Woonbeurs Rotterdam + Regio' gehouden in het WTC Postiljon Convention Centre aan het Beursplein 37 in Rotterdam.

Er zijn inspiratiesessies, seminars en tal van stands voor advies over financiën, energiezuinig wonen en het actuele woningaanbod in Rotterdam en de omliggende regio, waaronder Schiedam.

Schiedam is vertegenwoordigd met een stand, die wordt verzorgd door Schiedam Partners, de organisatie in de Waag in Schiedam die zich bezighoudt met de promotie van onze stad en met het verstrekken van informatie aan toeristen. In de S’DAM-stand op de 'Woonbeurs Rotterdam + Regio' vind je informatie over het aanbod aan uitgaansmogelijkheden en winkels in Schiedam, alsook activiteiten en evenementen in Schiedam. Op de Woonbeurs kan ook kennis worden gemaakt met lopende nieuwbouwprojecten en projecten die in de nabije toekomst worden gebouwd in Schiedam

Foto: de stand van Schiedam Partners tijdens de Nieuwbouwdag Schiedam die in oktober werd gehouden in de Havenkerk (foto door Jan van der Ploeg)

10-03-2023