In foyer Theater aan de Schie

Matthijs en Adinda van Delft geven Lunchconcert

Matthijs en Adinda van Delft geven Lunchconcert

SCHIEDAM -  Zo meteen kun je het gratis Lunchconcert bijwonen in de foyer van het Theater aan de Schie.

Het concert is een samenwerking van Theater aan de Schie en Opera aan de Schie, en vindt plaats van 12.15 uur tot 13.00 uur in de theaterfoyer. 

Deze maand tijdens het lunchconcert treden broer en zus Matthijs en Adinda van Delft op. 
Adinda (2008) is in de zomer van 2016 aangenomen bij de Jong Talent afdeling van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Naast haar muziekopleiding volgt ze haar middelbare school op het Erasmus gymnasium waar ze in klas vijf zit. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Alinda al diverse prijzen mogen ontvangen en heeft al op prachtige podia mogen optreden zoals het Koninklijk Concertgebouw en heeft ze mogen spelen op het indrukwekkende podium van Hollands Got Talent waar ze uiteindelijk derde is geworden. 

Matthijs van Delft (2005) begon al met gitaarspelen toen hij nog maar zeven jaar oud was en werd in september 2017 aangenomen op de Jong Talent afdeling van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ook Matthijs heeft met zijn spel al een paar mooie prijzen gewonnen en heeft ook op indrukwekkende plekken mogen optreden. Zo heeft hij in 2021 tijdens het Festival Zeeland Klassiek gespeeld met een internationaal strijkkwintet. Ook heeft hij met het Metropole Orkest en OG3NE opgetreden tijdens een kerstconcert in 2020 en was hij Pauls Jonge Held bij podium Witteman in hetzelfde jaar. 

Vooraf reserveren via de website van Theater aan de Schie (gratis kaart) en coronapaspoort meenemen.

Foto: foyer van het Theater aan de Schie tijdens de Parade aan de Schie in 2018

29-09-2021