Man van 19 en man van 29 aangehouden wegens dodelijk schietincident

Man van 19 en man van 29 aangehouden wegens dodelijk schietincident

SCHIEDAM - Een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 19-jarige man uit Hoek van Holland zijn aangehouden als verdachten in het dodelijk schietincident van maandagmiddag in Schiedam. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Vanuit de Loeffstraat in Schiedam kwam maandagmiddag om 13.55 uur een melding binnen dat er schoten waren gehoord en een man zwaargewond in een auto zou liggen. Toegesnelde agenten verleenden eerste hulp en het 32-jarige slachtoffer werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Een paar uur later is de man alsnog aan zijn verwondingen overleden.

Twee aanhoudingen
De politie startte direct met het sporenonderzoek, bekeek camerabeelden en sprak verschillende getuigen. Dit onderzoek leidde naar twee verdachten, een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 19-jarige man uit Hoek van Holland. Zij werden afgelopen nacht aangehouden. Het onderzoek gaat verder, meer aanhoudingen sluit de politie dan ook niet uit.

Iets gezien of gehoord?
Bij het rechercheonderzoek kan de politie de hulp van getuigen goed gebruiken. Heb je iets gezien of gehoord wat mogelijk met dit heftige incident te maken kan hebben, meld dit dan alstublieft. Ook wanneer je over camerabeelden bezit van bijvoorbeeld een dashcam of deurbel en deze nog niet met de politie hebt gedeeld, hoort de politie dat graag van je. Dit kan via het algemene nummer 0900-8844. Anoniem tippen kan uiteraard ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Lees hier ons eerdere bericht:
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/twee-aanhoudingen-na-dodelijk-schietincident

27-07-2021