Leger des Heils aan Groenelaan opent dinsdag over een week

Leger des Heils aan Groenelaan opent dinsdag over een week

SCHIEDAM - De nieuwe vestiging 'Bij Bosshardt' van het Leger des Heils aan de Groenelaan nummer 49 in Schiedam Zuid gaat volgende week dinsdag, 25 oktober, open. Hieronder kun je alvast een kijkje binnen nemen.

Boven het artikel zie je de grote ruimte van de kringloopwinkel waarin kleding uitgestald is die te koop is. Dat is vooral gebruikte kleding, maar er is ook nieuwe kleding te vinden. Op de foto hieronder zie je de ruimte waarin een medewerker druk doende is stellingen op te bouwen.

heil4

De stellingen die al zijn opgebouwd, zijn reeds ten dele gevuld met te koop zijnde artikelen. Ook in dit 'rommelmarktgedeelte' van de kringloopwinkel vind je voornamelijk gebruikte artikelen, maar ook nieuwe artikelen. De kringloopwinkel is niet alleen voor de verkoop van artikelen, maar ook kunnen hier gebruikte maar nog goed bruikbare artikelen worden ingeleverd. Er wordt geen vergoeding gegeven voor de ingeleverde artikelen. Bij in te leveren artikelen kun je denken aan onder meer kleding, speelgoed, serviesgoed, kleinmeubelen en woningaccessoires. "We nemen echter geen grote meubelen in, zoals kledingkasten, eettafels, bankstellen", zegt de coördinator van de vestiging, Marjolein Heijboer.

Op de foto hieronder zie je het huiskamergedeelte:
heil3

Op de foto hieronder zie je de workshopruimte:
heil2

Marjolein Heijboer (zie foto hierboven) geeft aan nog op zoek te zijn naar vrijwilligers (marjolein.heijboer@legerdesheils.nl)

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. 

Lees ook ons eerdere artikel: 'Dit is geen locatie voor opvang van dak- en thuislozen of verslaafdenzorg'

17-10-2022