Leden HBSS zeggen 'ja' tegen ook voetballen op zondag

Leden HBSS zeggen 'ja' tegen ook voetballen op zondag

VOETBAL - "Op de algemene ledenvergadering hebben de leden van HBSS zich unaniem positief uitgesproken op het resultaat van de verkenning van het bestuur om komend seizoen ook een zondag-tak op te richten", zo laat HBSS weten.

"Volmondig schaarde men zich achter de verkenningsuitslag die inhield dat er inmiddels ruim 50 tot 60 leden hun aanmelding hebben ingebracht. Natuurlijk wordt gehoopt dat dit aantal, met het uitbrengen van dit bericht, nog zal stijgen waarbij de club in de tussentijd de processen in gang zal gaan zetten die een dergelijke uitbreiding met zich meebrengt. Inzake de KNVB, vrijwilligers en allerlei overige clubbezetting wordt in de komende weken en maanden hard gewerkt om de boel straks aan het begin van het seizoen gereed te hebben", aldus HBSS.

Met de nieuwe aanmeldingen zal worden gekeken naar zowel prestatief als recreatief voetbal op zondag. Aanmeldingen voor prestatief voetbal zijn er van o.a. Soufain Saïssey en Lars Hulstkamp.

Patrick Oudhuis, voorzitter van HBSS: “We zijn als club, na de rare en zware coronatijden, zeer content met de dingen die we recent en in de nabije toekomst meemaken. Waar we afgelopen seizoen al een totaal groei hadden van meer dan 200 leden, lijkt het er nu op dat we komend jaar weer een flinke groei gaan doormaken. Met deze uitbreiding naar de zondag en in de zaal (waar de club ook op Topklasse-niveau speelt) en in de jeugd waar onder meer een prestatieve selectie van een O23-team op de rol staat."

Foto: Patrick Oudhuis

10-06-2022