Schiedammers helpen Schiedammers met cadeaubonnenplan

Laten we elkaar gewoon een beetje helpen

Laten we elkaar gewoon een beetje helpen

SCHIEDAM - Ook dit jaar kun je weer Schiedammers-helpen-Schiedammers-cadeaubonnen kopen bij je favoriete winkel. Zo kun je ervoor zorgen dat mensen die het heel hard nodig hebben ook een keer iets nieuws kunnen kopen of een leuke dag in Schiedam kunnen beleven.

Initiatiefneemster van het cadeaubonnenplan, Laura Waalboer: 'Wat gun jij mede-Schiedammers? Een bezoek aan de kapper? Een lunch in de binnenstad? Eindelijk een nieuwe broek? Een behandeling bij de schoonheidsspecialist? Een mooi boek? Een middagje kunst en cultuur snuiven in een galerie, museum of filmhuis? Een goed kussen? Een cadeautje om weg te geven? Iets extra's voor een huisdier? Koop dan ook dit jaar weer een cadeaubon bij je favoriete winkel. Vorig jaar was deze actie een groot succes en ook dit jaar werken tal van Schiedamse winkeliers eraan mee'.

De deelnemende ondernemingen zijn te herkennen aan de speciale poster van Schiedammers-helpen-Schiedammers. De ondernemers leveren de verkochte bonnen in bij Stichting Net Niet Genoeg, die ervoor zorgt dat de cadeaubonnen uitgedeeld worden aan mensen die een extraatje heel hard nodig hebben.

De bon kan weer ingeleverd worden bij de winkel of onderneming waar deze gekocht is en is niet in te wisselen voor geld. Op deze manier help je niet alleen Schiedammers, maar ook lokale winkeliers.

Welke winkels en ondernemers er allemaal meedoen, lees je hier. Het zijn er dit jaar 47, niet alleen uit Schiedam Centrum, maar ook uit Schiedam Noord en Schiedam West.

Lees ook:
Wethouders overhandigen cheque van 2400 euro aan Laura Waalboer

Foto: Laura Waalboer tijdens de uitreiking van de Valentijnsprijs van D66 op 14 februari 2023 (foto door Louise Melchers)

08-11-2023