Laatste keer in 2021

Kennismaking met Schiedam voor Nieuwkomers

Kennismaking met Schiedam voor Nieuwkomers

SCHIEDAM - Op zaterdag 6 november wordt voor de laatste keer dit jaar een ‘Kennismaking met Schiedam voor nieuwkomers’ gehouden.

Schiedam wordt door steeds meer mensen ontdekt en de vele nieuwbouwprojecten trekken veel nieuwe bewoners. Voor deze ‘nieuwkomers’ hebben Rob Vollaard en Rob van der Stel, twee geboren Schiedammers, een programma samengesteld om kennis te maken met de stad. Het is geen toeristisch uitstapje, de bijeenkomst is echt gericht op praktische zaken, zoals het winkelaanbod, uitgaan in eigen stad, het openbaar vervoer en een stukje geschiedenis van de stad.

Dit vorig jaar gestarte initiatief wordt gesteund door de Gemeente Schiedam, Schiedam Partners en veel enthousiaste lokale ondernemers.

Deelnemers worden op een bijzondere plek in het centrum ontvangen met een kopje koffie. Het programma begint om 10.30 uur. Na een onderlinge kennismaking volgt een presentatie en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarna volgt een korte wandeling door het historisch hart van Schiedam. Ook tijdens de wandeling is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Het programma duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Bij vertrek ontvangt men een goodiebag. De maandelijks vernieuwde presentatie wordt na afloop per e-mail gedeeld.

Deelnemers dienen zich vooraf in te schrijven via welkominsdam@gmail.com

De kosten bedragen € 5,00 p.p., inclusief kopje koffie.

Via hetzelfde e-mailadres kan ook informatie aangevraagd worden over de bijeenkomsten in 2022.

Of kijk op facebook: Welkom in Sdam

Tekst: Welkom in Sdam
Foto's: foto 1 door Rob van der Stel, foto 2 door Kitty Buijtendijk
(advertentie)

Pers foto N1 (1)

23-10-2021