OpenArtExchange

Kunstbeurzen Milaan & Keulen

Kunstbeurzen Milaan & Keulen

MILAAN/KEULEN - Wij hebben de komende periode twee prachtige kunstbeurzen op de planning staan in Italië en Duitsland. Vanwege onze deelname aan deze beurzen is de galerie gesloten van 28 februari t/m 3 maart en van 24 t/m 28 april.

U bent van harte welkom om ons op een van de beurzen te bezoeken! Als u geïnteresseerd bent, kunt u een uitnodiging aanvragen door een e-mail te sturen naar info@openartexchange.com.

(Un)fair
Van 1 t/m 3 maart gaan wij voor de eerste keer naar de (un)fair in Milaan. (Un)fair presenteert internationale galeries met werken van opkomende kunstenaars en kunstenaars in het hoogtepunt van hun carrière, waarbij stukken van bekende namen worden getoond naast werken die volledig buiten de mainstream vallen en die het verdienen om ontdekt te worden. Duik in een rijk programma dat ook artistieke optredens, muzikale ervaringen en stimulerende gesprekken omvat. Het verlangen naar kunst, de vonk die het verzamelen drijft, vormt de rode draad van deze derde editie van de beurs.

240219 Unfair2

Deelnemende kunstenaars
Steve Bandoma (DR Congo)
Thierno Diallo (Mali)
Casca (Angola / VK)
Sanda Amadou (Benin)
Kingsley Ogwara (Nigeria/Luxemburg)
Serge Diama (DR Congo)
Syl Loko (Benin)
 
Kijk voor meer informatie op de (un)fair website.

Discovery Art Fair
Van 26-28 april doen wij weer mee aan de Discovery Art Fair in Keulen. Met een duidelijke focus op de productie van hedendaagse kunst bieden de Discovery Art Fairs direct inzicht in nieuwe trends en posities in de kunstwereld, waarbij regelmatig nieuwe gezichten aan de bezoekers worden voorgesteld. Jaarlijks nemen ongeveer 120 internationale exposanten deel aan elke beurs en presenteren hun programma aan meer dan 12.000 kunstliefhebbers en verzamelaars.

240219 Unfair3

Deelnemende kunstenaars
Julien Degan (Benin)
Tchif Tchiakpe (Benin)
Mounou Désiré Koffi (Ivoorkust)
Kingsley Ogwara (Nigeria/Luxemburg) 
 
Kijk voor meer informatie op de Discovery Art Fair website

Over OpenArtExchange
OpenArtExchange is een internationale kunstgalerie die veelbelovende niet-westerse kunstenaars ondersteunt en verbindt met de westerse kunst- en cultuurwereld, onder meer via internationale residenties en tentoonstellingen met lokale kunstenaars vanuit haar locatie in Schiedam. Daarnaast representeert zij haar kunstenaars op internationale art fairs, kunstfestivals en andere kunstevents en online.

Reguliere openingstijden
Woensdag tot zaterdag: 10:00 – 17:00u
Of op afspraak: e-mail info@openartexchange.com

Adres
Hoogstraat 85
3111 HC Schiedam
www.openartexchange.com
 
Woon je niet in de buurt van Schiedam? Kijk dan eens op onze website of ons Artsy portaal waar alle werken uit de tentoonstellingen en de vaste collectie te zien zijn. Heeft u interesse in één van de werken, neem dan gerust contact met ons op.

19-02-2024