Koploper HBSS verlengt contract trainer Toon Wolters

Koploper HBSS verlengt contract trainer Toon Wolters

VOETBAL - Ook seizoen 2023/2024 is Toon Wolters hoofdtrainer van HBSS, dat momenteel koploper is van de zaterdag derde klasse D. Voor Wolters wordt het het achtste seizoen dat hij het Schiedamse oranje zal gaan trainen.

"Het Schiedams onderonsje tussen trainer Toon Wolters en het oranje vlaggenschip van HBSS gaat medio 2023 op voor het achtste seizoen", zo laat HBSS weten. 

Op het gisteren gehouden nieuwjaarstoernooi werd dat de aanwezigen medegedeeld. “Zowel trainer als een overgroot deel van onze selectie, die hopelijk de goede lijn van voor de winterstop door kan zetten, blijft gelukkig ook komend seizoen actief bij onze hard groeiende vereniging”, zo meldde het bestuur in de nieuwjaarswens. 

“Natuurlijk is HBSS mijn club”, is de reactie van Wolters, “toen ik hier acht jaar geleden binnenkwam was het meteen een warm bad en ik hoop dat dit jaar te kunnen belonen met een mooie prijs. We zijn goed op weg maar nog zeker niet over de finishlijn. Ik ben blij dat HBSS mij deze jaren gegund heeft en weet zeker we voorlopig nog niet klaar zijn hier. Ik heb het volste vertrouwen in deze staf en selectie én in de toekomst!”

HBSS staat momenteel 8 punten los van runner-up Kethel Spaland en heeft zodoende een mooie uitgangspositie om het kampioenschap, na 31 jaar, weer binnen te halen.

Foto: Toon Wolters (midden) onthulde tijdens de sponsorbijeenkomst, die afgelopen augustus werd gehouden, het nieuwe sponsorbord (lees meer in dit artikel: HBSS trakteert sponsors op flinke portie voetbalhumor) (foto door Jan Schrijver)

Lees ook dit artikel: Complete technische staf Excelsior'20 Voetbal is verlengd

08-01-2023