Coverband 'Lost in Music' op de eerste zondag van oktober

Komende 'Sunday in the City' vindt binnen plaats

Komende 'Sunday in the City' vindt binnen plaats

SCHIEDAM -  Na een geslaagde Sunday in the City in de tuin van de Grote of Sint Janskerk op de eerste zondag van september, wordt er op 3 oktober, de eerste zondag van oktober is dat, een indoor-editie van dit muzikale evenement gehouden. Het begint om 16.00 uur in Zaal Beatrix.

Dan treedt de de coverband Lost in Music op. De entreeprijs is vijf euro. Dit is inclusief een consumptie-muntje. 

"We gaan weer voor een indooreditie van Sunday in the City! En wel op zondag 3 oktober, onder voorbehoud van de versoepelingen van de maatregelen", zo schrijft de organisatie. In tegenstelling tot de evenementen in de tuin van de kerk, wordt er nu een bescheiden toegangsprijs gevraagd. Organisator Kees Janse legt uit: "Dat is om te voorkomen dat er massaal kaarten gereserveerd worden maar de bezoekers niet komen. We hebben binnen namelijk maar beperkt de ruimte. Mocht het evenement wegens de coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan kun je je ticket doorschuiven naar volgende keer of een terugbetaling aanvragen." 

Hier kun je kaarten boeken:
https://widget.yourticketprovider.nl/?cid=1532516&productid=46688#/tickets/46688/

Foto boven het artikel: beeld uit video door Jan Willem de Boer van JW TV Schiedam van de Sunday in the City in de tuin van de kerk afgelopen 5 september; de tuin diende op last van de gemeente geheel te worden afgehekt voor het evenement

Je kunt de video zien door op de afbeelding hieronder te klikken:


13-09-2021