Inloopspreekuur toeslagen

Kom langs in de bieb en laat je recht op toeslagen controleren

Kom langs in de bieb en laat je recht op toeslagen controleren

SCHIEDAM - Toeslagen zijn financiële steuntjes in de rug, die je helpen bij het betalen van je rekeningen. Zo helpt huurtoeslag je bij het betalen van je huur. Zorgtoeslag is bedoeld als een compensatie voor de basispremie voor je zorgverzekering en kinderopvangtoeslag voor de kinderopvang.

Als je gegevens niet kloppen, krijg je misschien toeslag terwijl je daar eigenlijk geen recht op hebt en moet je het geld terugbetalen. Het is belangrijk dat de gegevens up-to-date zijn. Zorg dus dat je gegevens bij de Belastingdienst kloppen en deze worden aangepast als er iets verandert in je situatie.

Kom langs en laat je recht op toeslagen controleren. Denk je dat je misschien recht hebt op één van de toeslagen? Of ontvang je al toeslagen, maar weet je niet zeker of het klopt? Kom langs bij de bibliotheek in de Korenbeurs en bespreek met de specialisten van Minters jouw situatie. Laat geen geld liggen! Neem de volgende gegevens mee: - DigiD - Loon- of uitkeringsspecificatie - Factuur kinderopvang - Huurspecificatie

Praktische informatie
Datum: 15 november 2022, inloop tussen 19:00 en 19:30
Locatie: de Korenbeurs, Lange Haven 145, 3111 CD Schiedam.
Entree: Gratis

Tekst: de Bibliotheek Schiedam
Foto: de Korenbeurs, waarin de Bibliotheek Schiedam is gevestigd
(infotorial)

14-11-2022