Kijk naar kunst- maar bak een échte taart

Kijk naar kunst- maar bak een échte taart

SCHIEDAM - Komende zondagmiddag 1 augustus kunnen mensen om twee uur een taart inleveren bij Ruimte in Beweging aan de Boterstraat om mee te doen aan de bakwedstrijd van Stichting KunstWerkt. Je kunt de 'beeldige taartentrofee' winnen die kunstenares Yvon Koopman hier laat zien.

Op de Hoogstraat 68 bij het taartenatelier Pita staan kunsttaarten die door deelnemers van Stichting KunstWerkt zijn gemaakt. Het is de bedoeling dat Schiedammers zich door deze kunsttaarten laten inspireren bij het bakken van een echte taart.

Mensen die de taart aanstaande zondag inleveren bij Ruimte in Beweging op de Boterstraat 81 maken kans op de door Yvon Koopman gemaakte 'beeldige taartentrofee'. De jury beoordeelt de taart op smaak (want het gaat immers om echte taarten) maar kijkt er ook naar of ze op een van de kunsttaarten van de kunstenaars lijken en of de compositie mooi is. 

Wil je meer weten, kijk dan naar het interview dat Jan Willem de Boer van JW TV Schiedam zaterdag had met Yvon Koopman. Je kunt de video zien door op de afbeelding hierboven met het pijltje te klikken.

Hier lees je meer informatie: Heel Schiedam bakt beeldige taarten
https://www.deschiedammeronline.nl/cultuur/details/heel-schiedam-bakt-beeldige-taarten

Kunsttaarten kijken en wedstrijdje echte taarten bakken
https://www.deschiedammeronline.nl/cultuur/details/kunsttaarten-kijken-en-wedstrijdje-echte-taarten-bakken

25-07-2021