Kethel Spaland (zo) wint topper van ODB

VOETBAL - De zondagvoetballers van Kethel Spaland hadden vandaag een moeilijke wedstrijd op het programma staan tegen het Haagse ODB.

In de eerste fase van de wedstrijd was het vooral de ploeg van ODB die voor gevaar zorgde. Hierna kwam Kethel Spaland beter in de wedstrijd en kreeg het net voor rust twee aardige kansen. Met 0-0 werd er de rust in gegaan.

Kort na rust gaf de prima leidende scheidsrechter Zorgui een strafschop en deze werd benut door Glenn van Troost 1-0. Kort hierna maakte Richenel Lourens de 2-0 na een prachtige actie. ODB kwam terug in de wedstrijd door de 2-1 te maken. In de 70e minuut was het wederom Richenel Lourens die de 3-1 maakte. Zeer kort daarna scoorde matchwinnaar Richenel Lourens de 4-1. ODB zorgde 5 minuten voor tijd nog voor de 4-2.

“In de eerste helft hadden we het lastig. Hierna pakten de mannen het goed op en hebben we laten zien wat we waard zijn. Complimenten aan de ploeg", aldus een tevreden trainer Ronald van der Zalm.