Kennismaking voor nieuwe Schiedammers

Kennismaking voor nieuwe Schiedammers

SCHIEDAM - Voor nieuwe bewoners zijn er voor de eerste helft van dit jaar weer mogelijkheden om hun kennis van de stad te verruimen. De bijeenkomsten zijn vastgesteld op zaterdag 11 maart, zaterdag 15 april en zaterdag 24 juni.

De succesvolle ochtenden georganiseerd door Rob Vollaard en Rob van der Stel trekken veel belangstelling bij nieuwe bewoners, maar ook bij mensen die overwegen om mogelijk naar Schiedam te verhuizen.

Het initiatief van deze twee geboren Schiedammers wordt gesteund door de gemeente Schiedam, Stichting Centrummanagement Schiedam en Schiedam Partners. De laatstgenoemde biedt ook de mogelijkheid om via de website een reservering te maken.

Inhoud bijeenkomst
Deelnemers - bewoners die sinds kort in Schiedam wonen of binnenkort mogelijk in Schiedam zullen gaan wonen - krijgen op een bijzondere plaats, tijdens een kopje koffie, een PowerPointpresentatie met nuttige en praktische tips. Deze gaan onder andere over het winkelaanbod, uitgaan, openbaar vervoer en een stukje geschiedenis. Daarna volgt een korte wandeling door het historisch centrum. Tijdens de presentatie en de wandeling is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een goodiebag gevuld met leuke presentjes ter beschikking gesteld door enthousiaste ondernemers uit de gehele stad.

Geïnteresseerden dienen zich vooraf in te schrijven en ontvangen daarna tijdig informatie over de plaats van samenkomst. De presentatie start rond 10.30 uur en duurt tot circa 12.00 / 12.30 uur.

De kosten bedragen € 5,00 p.p., inclusief kop koffie. 
Inschrijven via:  welkominsdam@gmail.com of via de www.sdam.nl  (Tours en tickets of Wonen)

Via bovenstaand e-mailadres kan ook informatie aangevraagd worden of kijk op Facebook:  Welkom in Sdam 

Tekst: Rob Vollaard en Rob van der Stel
Foto: Rob Vollaard, stadsgids Nico de Vries en deelnemers tijdens het wandelgedeelte van de bijeenkomst voor het Proveniershuis (foto door Rob van der Stel)
(advertentie)

24-02-2023