Vrijdag wordt team van vrijwilligers van GroenLinks/PvdA versterkt door Jeroen Postma

Kandidaat-Kamerlid GroenLinks-PvdA op de weekmarkt

Kandidaat-Kamerlid GroenLinks-PvdA op de weekmarkt

SCHIEDAM - De Schiedamse PvdA'ers en GroenLinksers zijn de hele dag op de markt te vinden om informatie te delen over de Tweede-Kamerverkiezingen op 22 november. Postma komt ze versterken van 10:00 tot 12:00 uur, daarna reist hij door naar andere campagneactiviteiten.

In de aanloop naar de Tweede-Kamerverkiezingen van 22 november organiseren de Schiedamse afdelingen van GroenLinks en PvdA allerlei activiteiten om de kiezer te informeren over de standpunten van de gezamenlijke lijst. Regelmatig zijn daar ook kandidaat-Kamerleden bij.

Op vrijdag 10 november zijn de campaigners van GroenLinks-PvdA de hele dag te vinden op de weekmarkt in het centrum van Schiedam. Rotterdams kandidaat-Kamerlid Jeroen Postma komt ze tussen 10:00 en 12:00 uur helpen.

Jeroen Postma was eerder raadslid voor GroenLinks in Rotterdam. Hij was een van de initiatiefnemers van de plannen om vliegveld Zestienhoven te sluiten en er een prachtige, groene woonwijk voor terug te laten komen. Samen met GroenLinksers uit de hele regio zette hij zich in om de overlast van de luchthaven terug te dringen. Mede dankzij Postma is er een kentering in de Rotterdamse politiek gekomen. Er wordt niet meer naar de pijpen van de vliegveld-directie gedanst. Rotterdam verzet zich – net als buurgemeenten Schiedam en Lansingerland – nu ook tegen uitbreiding en vraagt met klem om terugdringing van de overlast.

Postma: "We staan op een keerpunt in de Nederlandse politiek. Na jaren van problemen vooruit schuiven en weglachen is het tijd voor onze linkse beweging. Tijd voor bestaanszekerheid voor iedereen, voor een leefbare planeet, voor betere zorg, voor betaalbare woningen, voor natuur. We staan op een keerpunt, maar een betere toekomst komt niet vanzelf. Als politicus voer ik graag een goed debat. Maar ik vind het net zo belangrijk om te investeren in relaties met andere partijen, mensen en organisaties in de samenleving. Uiteindelijk gaan we dat keerpunt alleen waarmaken als we samenwerken en elkaar vertrouwen."

Jeroen Postma (40) is programmamanager kindregelingen bij het ministerie van SZW en staat op plaats 29 van de gezamenlijke kandidatenlijst.

06-11-2023