JW kijkt met André en Mirjam terug op één jaar Brasserie De Schie

JW kijkt met André en Mirjam terug op één jaar Brasserie De Schie

SCHIEDAM - Ongeveer een jaar geleden openden Mirjam Lammerse en André de Jong hun Brasserie De Schie. Zonder horecaervaring stapten zij in dit avontuur. Jan Willem de Boer van JW TV blikt met beide ondernemers terug en sprak ook over wat de voorwaarden zijn voor een leuk kerstdiner.

door Jan Willem de Boer van JW TV



Personeel is in veel branches schaars, zo ook in de horeca. Ook een jong bedrijf als Brasserie De Schie heeft daar zeker mee te maken. Een continu team van keukenbrigade en bedienend personeel smeden, is een uitdaging, waarin Mirjam en André gaandeweg het jaar dat ze nu bestaan steeds beter in slagen. Inmiddels is er een goed en stabiel team waarmee Mirjam en André de brasserie draaien en daar prijzen beide partners zich gelukkig mee, zeker ook met de drukke dagen die nu voor de deur staan. 

Je vindt Brasserie De Schie aan de Kandelaarweg 123, Rotterdam. Dit is het verlengde van de Kerkweg in Kethel Schiedam. Als je de spoorwegovergang richting Delft over bent gegaan, dan zit je al op de Kandelaarweg. Doorrijden tot je evenwijdig aan de Delftse Schie rijdt en je komt er langs (aan je rechter hand). 

mrijam

 

18-12-2023