'De horeca is hem met de paplepel ingegoten'

JW interviewde Tommy Lin, eigenaar van 'Bamboo Cuisine'

JW interviewde Tommy Lin, eigenaar van 'Bamboo Cuisine'

SCHIEDAM - Het horecabloed zat er al jong in. Zijn ouders runnen snackbar Hans & Grietje in de Groenelaan. Tommy Lin heeft nu zijn eigen restaurant aan de overkant. JW TV ging langs om Tommy te feliciteren met de opening van 'Bamboo Cuisine'. 

De horeca is hem, als zoon van de eigenaars van snackbar Hans & Grietje, met de paplepel ingegoten. Na zijn opleiding op de hotelschool en het opdoen van ervaring bij verschillende restaurants in ons land en daarbuiten, is het nu tijd om op eigen benen te staan.

Hier lees je ons eerdere artikel:
Restaurant 'Bamboo Cuisine' gaat vrijdag open

Gistermiddag waren er door Bamboo Cuisine veel mensen uit de buurt en persoonlijke relaties uitgenodigd om te komen kennismaken met het restaurant en te komen proef-eten. De tafels aan de raamkant zullen naar wij verwachten populaire plekken worden in het restaurant, want je hebt er een gezellig uitzicht, op de foto onder v.r.n.l. Maud Schlebaum en Mieke Wigmans (beiden van J&S) en Jan Schrijver (de Schiedammer Online). 

zitelekker

01-03-2024