Jubileumtaptoe Rijnmondband Schiedam

Jubileumtaptoe Rijnmondband Schiedam

SCHIEDAM - Op zaterdag 8 juni organiseert de Rijnmondband Schiedam een jubileumtaptoe ter ere van het 95-jarige bestaan van de vereniging. Daarmee wordt er na 9 jaar weer een grote taptoe in Schiedam gehouden.

En welke Schiedammer heeft geen goede herinneringen aan de jaarlijkse Branderstaptoe die in 2010 voor het laatst werd georganiseerd op het Stadserf tijdens de Brandersfeesten? In Schiedam is ‘De Taptoe’ bij velen nog altijd een begrip.

Alle muziekliefhebbers zijn van harte uitgenodigd om dit feestelijke evenement bij te wonen op het sportveld van Hockey Combinatie Schiedam (HCS).

Het belooft een spektakel te worden. Natuurlijk kan naast de Rijnmondband zelf, die haar spectaculaire show ‘Capture The Flag’ presenteert, onze eigen Jeugd Rijnmondband niet ontbreken. De Rijnmondband 3 verzorgt het voorprogramma en de muzikale klanken in de pauze.

Naast de Rijnmondband zijn een aantal toporkesten uit Nederland uitgenodigd: Adest Musica uit Sassenheim, Jong Irene uit Ede, Irene uit Ede en de Euroband uit Rotterdam. Alle orkesten komen, net als de Rijnmondband, in de hoogste divisie van het Wereld Muziek Concours uit. In totaal zullen er zo’n 250 muzikanten deelnemen.

De deuren openen om 19:00 uur, de taptoe start om 20:00 uur en duurt tot +/- 22:00 uur. Tickets zijn slechts €7,50 en kunnen vooraf worden gekocht via de website: https://www.rijnmondband.nl/jubileumtaptoe/

Deze jubileumtaptoe kon de Rijnmondband niet organiseren zonder hulp van onze sponsoren: Gemeente Schiedam, Eat Palazzo, Hockey Combinatie Schiedam, Mobility Center, Nooteboom Tours, Swinckels en VB Sustainable Together.

Foto:
Jubileumtaptoe - Rijnmondband Schiedam

01-05-2024