Aanstaande zaterdag:

Jubileumconcert van The Green Forest Selection

Jubileumconcert van The Green Forest Selection

SCHIEDAM - Het gezelligste vrouwenkoor uit Schiedam Noord, The Green Forest Selection, viert aanstaande zaterdag 15 oktober het 40-jarig jubileum met een sprankelend concert in zalencentrum De Ark, Hargplein 101, Schiedam. Kaarten zijn te koop aan de kassa voor € 10 inclusief koffie of thee. Het concert begint om 20.00 uur; de zaal is open om 19.30 uur. 

Het koor The Green Forest Selection is in 1981 opgericht door bewoners van de wijken Groenoord en Woudhoek (vandaar de naam). Het repertoire is veelzijdig: van popmuziek tot musicals en licht klassieke muziek. Elke maandagavond repeteren ruim 30 vrouwen in De Ark. Dat doen zij met veel plezier, want zingen maakt blij en meedoen in een koor betekent ook gezelligheid en vaak langdurende vriendschappen. Nieuwe leden zijn overigens van harte welkom. Dus kom een keer kijken.

Naast repeteren onder de bezielende leiding van dirigent Robert Verheul en pianobegeleiding van Amrish Basdew, treedt het koor 5 à 6 keer per jaar op, onder andere met een jaarlijks concert, bij plaatselijke evenementen en in samenwerkingsverband met andere koren. Zo heeft het niet alleen een sociale maar ook een culturele functie.

Het programma aanstaande zaterdag bestaat uit liedjes van de afgelopen 40 jaar en het koor zal worden begeleid door een combo, bestaande uit: Amrish Basdew (piano), Pascal van den Dool (bas) en Dries Verheesen (drums). Daarnaast zorgt Suzette Ronteltap voor een vrolijk muzikaal intermezzo op haar accordeon en wordt het geheel gepresenteerd door Linda Poels.

Website: http://www.thegreenforestselection.nl/

Tekst: The Green Forest Selection
Foto: The Green Forest Selection
(advertentie)

 

11-10-2022