Jordao Pattinama en Zakaria Amrani in het shirt van HBSS

Jordao Pattinama en Zakaria Amrani in het shirt van HBSS

VOETBAL - Een mooie carrière langs de velden van onder meer Feyenoord, Nieuwenhoorn, Deltasport, Capelle, RVVH en zijn huidige club CWO krijgt voor Jordao Pattinama een vervolg bij HBSS.

Jordao Pattinama: “Ik zie HBSS vanaf de zijlijn groeien en volg Toon en zijn teams al wat jaren. Enige jaren terug speelden we tegen elkaar in de strijd om het Waterweg-kampioenschap en zijn fanatisme en visie liggen me wel. Ik denk dat het HBSS Oranje me goed zal staan en ga graag bijdragen aan de ambitie van de club. Met de huidige goeie groep, waarvan ik echt wel onder de indruk ben, en samen met wat andere nieuwe jongens kan HBSS zomaar een stabiele club zijn waar iedere tegenstander rekening mee dient te houden.” Wolters is in zijn nopjes met de komst van Jordao Pattinama en ziet de zoon van oud-voetbalprof en trainer Ton Pattinama (Deltasport) graag bijsluiten. 

Ook Zakaria Amrani zal volgend seizoen weer op Harga te bewonderen zijn. De Schiedammer was een paar jaar terug al een half seizoen actief onder trainer Toon Wolters en heeft altijd goed contact onderhouden terwijl hij voor divisionist RKAVV Leidschendam uitkwam. Momenteel staat RKAVV zeer verdienstelijk in de top van de 4e divisie. 

De bij FC Eindhoven tevens zaalvoetballende vleugelspeler met een oogstrelende techniek en verwoestend schot uit zijn linkerbeen, is blij weer voor HBSS uit te gaan komen. “De club is weer wat verder gegroeid dan toen ik er een aantal jaren terug binnenkwam. De gedachte en ambitie zijn altijd goed en ik voel me lekker onder de leiding van Toon Wolters. Met de overige nieuwe spelers en de goede huidige selectie hoop ik stiekem zelfs mee te kunnen gaan doen voor een prijsje in de tweede klasse.”

Ook Wolters is blij met de terugkeer van Amrani, “Zaka is er één die weet hoe het hoort en brengt daarnaast een bak aan ervaring binnen. Samen met Brian Leons en de andere nieuwelingen gaat hij onze groep nog meer in balans brengen. We zijn heel blij met het aanblijven van het overgrote deel van onze selectie en ik weet zeker dat de binnenkomende routiniers onze jongere spelers wat bij zullen brengen en ook dat zij met onze huidige routine goed zullen matchen. Ik zie er echt naar uit met deze groep aan de slag te gaan.” 

Foto: Jordao Pattinama (bron foto HBSS)

14-03-2023